25 Eyl 2017

Adsense'den Para Kazanma

Google adsense para kazanma
Adsense ile Para Kazanma

Google Adsense bir reklam ağıdır. Bu ağ ise 2 gruptur. İki grup olarak reklam yayınlayan ve reklam verenler yer almaktadır. Google bu konuda oldukça titiz davrandığından dolayı reddedilme ihtimalini göz önüne almanız gerekecektir. Web sitesinden para kazanmayı hedef edindiğinizde reklam ağı olarak hizmet veren Google Adsense’den reklam alarak para kazanmaktasınız. Adsense tarafından siteye yerleştirilecek olan reklam türleri belirlendikten itibaren reklam kodu alınarak site sahibinin şablonuna yerleştirilmektedir. Kısa bir süre sonra sitede görüntülenerek site içeriği ile alakalı olur. Reklamlar 50 dolar seviyesine geldiğinde Google adresin doğru olup olmadığını kontrol ederek adrese bir PİN kodu gönderir. 100 dolar seviyesine ulaşmadan da Google Adsense para yatırımı gerçekleştirmez. Ödeme seçenekleri belirlendikten itibaren ise banka transferi iki güç içinde gerçekleşir ancak çekin adrese ulaşması ise 2-3 haftalık bir süredir.
adsense para kazanma


Web sitesi sahibi kişilerden biri olarak yapılan çalışmaların paraya dönüşmesi adına Google Adsense’nin reklam fırsatlarından faydalanılabilir. Bu konu hakkında bilgilenmek için ise Google Kazançları adlı bir kitap bulunmaktadır. Bu kitap internette e- kitap şeklinde bulunabilir. Bu kitap sayesinde doğru ve hızlı adımlar atabilirsiniz. Aksi takdirde kendi kafanıza göre hareket ederek birçok hata yaparak kazanç işini riske sokabilirsiniz.

Adsense tarafından sayılan yalancı ve sahte tıklamalar göz önüne alınarak ilerleyen zamanlarda sayfa banlanabilir. Bu sebepten dolayı adsense hesabı eski olduğu süreçte daha güvenli olacaktır. Google Adsense oldukça köklü bir firma olduğundan dolayı kandırma gibi hareketlere girmek oldukça aptallık olur.


ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: