14 Haz 2017

Merhaba, bu yazımızda Evde Dantel Örme işini anlatacağız. Evde boş vakitlerini değerlendirmek isteyen kişiler için harika bir iş fikri olan Dantel Örme işi ile her ay düzenli olarak para kazababilirsiniz. Evde ek işler listesindeki en karlı işlerden biri diyebiliriz. Dilerseniz Evde Dantel Örme Işi Nasıl Yapılır? hep beraber bakalım.
Evd Dantel Örme İşi Nasıl Yapılır?

Evde ek iş yapmak isteyenler için bu 9konumuzda sizlere evlere dantel örme işi hakkında net bilgiler sunarak bu kapsamda gelir elde etmenizi sağlayacağız. Geçmişten günümüze kuşaklar halinde gelen bu geleneksel adetlerimizden biri olan dantel örme işi sayesinde gelir elde ederek para kazanabilirsiniz. Eskiden de olduğu gibi ve halende günümüzde sipariş usulü yakın çevrelere yapılan dantel örme işi ile para kazanmak için el becerinizin ve birazda modeller üzerine araştırma yapmanız yeterli olmaktadır. Annelerimizin ve hatta anneannelerimizin döneminden gelen bu iş potansiyeli günümüzde özelliklede yeni evli bayanlar tarafından sipariş edilmesiyle iş potansiyeli büyümüş ve ülkemizde el yapımı örgü modelleri üzerine merakın baya arttığı görülmektedir.

Evde dantel örme işi yapmak istiyorum diyorsanız yukarıda da belirttiğimiz üzere öncelikli olarak elinizin örme işine dayalı yatkın olması gerekmekte. Yakın çevrenizden başlayarak referans elde edip iş potansiyelinizi güçlendirebilirsiniz. Çeyizlik veya ev içerisinde kullanımlık safhasına ait birbirinden güzel dantel modelleri ile alakalı binlerce modele internette yer alan dantel örgü modelleri kelimeleri ile arattırarak sahip olabilirsiniz. Bunun dışında sipariş veren kişi evin hangi bölümünde kullanacağına dair bilgiler de vererek sizden bir model yaratmanızı da isteyebilir. Ayrıca hayran kaldığı bir modeli size aktararak o modelden üretim yapmanızı da istemektedir.

Evlere dantel örme işi sayesinde ek gelir elde ederek evinizin temel ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Özelliklede ev hanımlarının üzerinde durduğu ve ek işler kapsamında kendilerine en yakın olan iş çerçevesi içerisinde yer alan evlere dantel örme işi ile para kazanarak sizlerde mutfak masraflarınızı veya kendi temel ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Bu durum öyle bir hal almış bulunmakta ki, artık birçok anne çocuğunun temel okul ihtiyaçlarını bile bu kapsamda kazandığı gelir sayesinde sağlıyor. Ayrıca çalışan bir iş kadınıysanız da bu işi evinizde boş vakitlerinizi değerlendirerek aylık harçlığınızı çıkaracak seviyeye ulaşabilirsiniz. Evlere dantel örme işi için dükkan açmanız gerekmiyor, yakın çevrenizden alacağınız siparişler doğrultusunda belirlediğiniz fiyat bazından kendilerine örme işini yaparak para kazanabilirsiniz.

Evde Dantel Örme İşi Ne Kadar Kazandırır?

Dantel örerek para kazanma alanında bir diğer kanal ise sosyal medya hesaplarını kullanarak gelir elde etme yoludur. Bu yol tamamen aktif bir sosyal medya hesabı kullanmanızı ön görmektedir. Özelliklede son dönemlerde butik başta olmak üzere birçok el yapımı ürünlerin rahatlıkla satıldığı Instagram hesaplarını görünce “haklısınız” kelimesini duyar gibiyiz. Sizlerde sanal mağazanızı oluşturmak adına Instagram hesabınızı açarak daha önce yapmış olduğunuz veya yapabildiğiniz modeller üzerine ürünlerin resimlerini çekerek Instagram profilinizden yayınlayabilirsiniz. Takipçilerinizden gelecek olan siparişleri yaparak teslimatını sağlayarak para kazanma yolunuzu genişletebilirsiniz. Evde ek iş imkanları arasında yer alan ve potansiyeli oldukça yüksek olan evlere dantel örme işi sayesinde aylık bazda 1000 ila 1500 TL arası bir gelir elde edebilirsiniz.


ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

3 yorum:

  1. MERHABA
    İSTANBUL /ZEYTİNBURNU
    ANNEMİN EVDE YAPABİLMESİ İÇİN İŞ ARIYORUM.
    LÜTFEN ACİL DÖNÜŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM.
    ugur__atis@hotmail.com
    TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  2. Balıkesir de oturuyorum.dantel işi yapiyorum.siparis üzerine.

    YanıtlaSil
  3. İstenilen model ve örnekte orebilirim

    YanıtlaSil